برگزاری دوره آزمایشگاه سبز در مرکز آموزش های ضمن خدمت

۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۷۴۳ اطلاعیه و خبر
تعداد بازدید:۱۳۸۲

آزمایشگاه‌ها یکی از اولویت‌ها در پیاده سازی مدیریت سبز در دانشگاه می‌باشد. هر مترمربع آزمایشگاه، نسبت به دیگر ساختمانهای دانشگاه، بین پنج تا ده برابر بیشتر آب و انرژی مصرف می‌کند. بدلیل وجود مواد خطرناک مختلف شیمیایی و بیولوژیکی، پسماندهای ویژه زیادی تولید می‌کند. پساب‌های تولیدی در آزمایشگاه‌ها بدلیل وجود تنوع در مواد شیمیایی، میکروبی و… قابلیت تصفیه در تصفیه خانه‌ها را ندارد و بایستی تفکیک و امحا شوند. دستگاه‌های مختلف و انرژی بر، مدت اقامت طولانی پژوهشگر در آزمایشگاه‌ها، ۲۴ ساعته بودن آن، تهویه مطبوع، روشنایی مناسب و.. پارامترهایی هستند که برای ایجاد محیطی سبز با کمترین میزان تولید پسماند، پساب و مصرف انرژی بهینه، آزمایشگاه‌های سبز را در اولویت پیاده سازی دانشگاه سبز قرار داده است تا بتوان فضای شادی برای پژوهشگران ایجاد کرد و همچنین محلی برای تمرین محققان جهت پیاده سازی و رعایت مسائل زیست محیطی در سطح اجتماع باشد.

از این رو با توجه به ضرورت دانش افزایی کارکنان دانشگاه در راستای این امر، دوره‌ای تحت عنوان آزمایشگاه سبز در مرکز آموزش ضمن دانشگاه تهران در تاریخ ۹۷/۱۲/۱۴ برگزار شد.

کلید واژه ها: آزمایشگاه سبز